Investim në Inovacion

Si prodhues e sistemeve inovative te skeleve, Tobler Skele ka qene njeri nder emrat e etabluar ne industrine e skelve, ne 20 vitet e fundit. Fokusi kryesore eshte i vendosur ne zhvillimin dhe prodhimin e sistemeve te skeleve dhe kallëpeve te cilat si brend zviceran, kane krijuar nje brend te shkelqyeshem ne tere rajonin.

 

Kualitet i testuar per siguri optimale

Ne menyre qe te plotesoje sigurine e larte dhe qualitetin, Tobler Skele bashkpunon me expert te jashtem te industrise se skeleve dhe kallëpeve. Te gjitha prodhimet tona kane kaluar disa faza strikte te testimeve paraprake

Shfleto Broshurën