You are here:

Sistemi unik i lehtë me kursime deri në 30%.

Skela e instalimit të shpejtë MATO 54 mund të instalohet dhe të çmontohet lehtë në sajë të ndalimit dhe të kryqëzimeve të projektuara si profil U. Pyka garanton një lidhje plotësisht të sigurt midis kornizës, diagonës dhe kangjellave.
Falë një programi gjithëpërfshirës të aksesorëve, sistemi ofron një nivel të lartë fleksibiliteti dhe është gjithashtu i përshtatshëm për projekte të ndërtimit të skelave të vështira.

Kontakti

Veternik, përballë Albi Mall
10000 Prishtinë
Tel: +377 44 841 783
Fax: +381 62 268 312
Email: valon.halili@tobler-skele.com