You are here:

Fleksibilitet absolut përmes teknologjisë së lidhjes speciale.

Skeleti i modulit MATO 55 ofron fleksibilitetin e plotë të skelës falë teknologjisë së veçantë të lidhjes. Pllakat që janë të montuara në vertikale çdo 50cm, e bëjnë të mundur instalimin dhe zgjerimin në të gjitha drejtimet. Krerët e fuqishëm të pykës janë instaluar në pllaka me një lëvizje të dorës. Skelat modulare MATO 55 janë veçanërisht të përshtatshme për ndërtime të veçanta në fushat e industrisë, kimikateve, rishikimeve të punës dhe në zonën e ngjarjeve. Përdorimi i MATO 55 në alumin rrit efikasitetin e çdo skeleri me 50% dhe më shumë, pasi instalimi është i mundur me një dorë në sajë të peshës së ulët dhe sistemit të kokës. Qoftë për shkak të peshës së ulët të transportit, sasisë më të madhe të ngarkimit ose magazinimit të thjeshtë, kjo peshë e fortë dhe e sigurt gjithmonë e shpaguan veten.

Kontakti

Veternik, përballë Albi Mall
10000 Prishtinë
Tel: +377 44 841 783
Fax: +381 62 268 312
Email: valon.halili@tobler-skele.com