You are here:

Nje sistem me modul për çdo aplikim.

Çdo gjë është e mundur.

Skelja MATO 8 është zhvilluar për nevoja që nuk janë fare të mundshme me sistemet tradicionale ose vetëm kur përdoren ndërtime të përpunuara të veçanta.Kjo u bë e mundur falë teknologjisë së veçantë të lidhjes.Pllakat në rrjedhat vertikale kanë tetë grila te cilat lejojnë instalimin dhe zgjerimin në të gjitha drejtimet.

 

I zhdervjellte dhe shume fleksibile.

Skela modulare MATO 8 përdoret shumë shpesh për ndërtime të veçanta në sektorët industrialë dhe ate kimikë, për rishikimet e punimeve, por edhe për të gjithë zonën e ngjarjeve.Nje tjeter aplikim jashtezakonisht interesant jan kullat e fuqijshme te skeleve celulare ,te cilat i pershtaten seciles kerkese te konsumatorit.Të gjitha komponentët janë në dispozicion si në dizajn alumini ashtu edhe në ate çelik.

 

 

Kursimet e kohës dhe të kostos deri në 50%.

Përdorimi i sistemit të aluminit MATO 8 rrit efikasitetin e çdo montuesi të skelave me 50% dhe më shumë, pasi që instalimi është i mundur duke përdorur një anë në sajë të peshës së ulët dhe sistemit praktik të kokës.Por dizajni i lehtë nuk ka vetëm dobi të rëndësishme gjatë instalimit të skelës. Më pak peshë automatikisht do të thotë edhe më shumë vëllim të ngarkesës gjatë transportit, trajtim pa probleme dhe ruajtje të lehtë.

screenshot-www.tobler-ag.com-2018-04-14-15-33-38

Kontakti

Veternik, përballë Albi Mall
10000 Prishtinë
Tel: +377 44 841 783
Fax: +381 62 268 312
Email: valon.halili@tobler-skele.com