You are here:

Sistemet e rafteve / magazinimit dhe pajisje të objekteve.

Ne planifikojmë dhe implementojmë sistemin tuaj të depos.

Si prodhues i sistemeve të skelave, ne e dimë se si të përdorim hapësirën e shtrenjtë të magazinimit në mënyrat më ekonomike dhe se si të ndërtojmë sisteme të përshtatshme raftesh. Ndërtimi profesional i çelikut nuk është një koncept i huaj për ne! Planifikojmë, dizajnojme dhe ndërtojmë sallone të rafteve të përshtatshme për klientët tanë dhe gjithashtu marrim përgjegjësinë për llogaritjet statike.

 

Efikasiteti fillon me ruajtjen

Programi MATO B përfshine,  përveç një gamë të plotë të sistemeve te rafteve, gjithashtu kemi githe pajisjeve te objekteve. Kjo përfshin bordet dhe okultet, paletat dhe kutitë e grilave, por gjithashtu edhe shulat praktike të rrënojave.

Kontakti

Veternik, përballë Albi Mall
10000 Prishtinë
Tel: +377 44 841 783
Fax: +381 62 268 312
Email: valon.halili@tobler-skele.com