You are here:

Sisteme të përkohshme të çatisë,  mbrojtje e përkryer nga era dhe moti.

Një sistem për të gjitha llojet e eventeve

Çatitë e emergjencës MATO N përdoren kudo dhe kurdo qe eshte moti i pa deshiruar. MATO N mbrojnë ndërtesat, strukturat e inxhinierisë civile, urat dhe autostradat gjatë ndërtimit, rinovimit ose pas zjarreve. Ato gjithashtu përdoren si një mbrojtje efektive e motit për ekspozita, panaire dhe ngjarje; dhe ato janë gjithashtu të disponueshme si një ndërtim mobil.

Zgjidhja me ekonomike

Mund ta ktheni dhe ta rrotulloni aq sa deshironi: nuk ka zgjidhje me te lire per nje cati emergjente se sa Mato N me mbuloje PVC. Montimi dhe instalimi eshte 30 deri 60% me lire, fale dizajnit te lehtemenaxhueshem.

 

Lartesi deri ne 38m

Varesisht nga rrethanat Mato N mund te dizajnohet si nje kat ose cati. Varesisht nga objekti, ajo mund te  ngritet deri ne 38m lartesi. Fale dizajnit te lehte nga alumini eshte e mundshme qe Mato N te instalohet si kulm emergjent. Dhe me e mira e kesaj eshte se  pershtatet me cdo sistem skelesh.

screenshot-www.tobler-ag.com-2018-04-14-15-50-48

Kontakti

Veternik, përballë Albi Mall
10000 Prishtinë
Tel: +377 44 841 783
Fax: +381 62 268 312
Email: valon.halili@tobler-skele.com