You are here:

Puno sigurtë mbi rrota.

Një sistem për të gjitha rrethanat.

Skela MATO R përdoret kudo qe kërkohet niveli më i lartë i mundshëm i fleksibilitetit dhe efikasitetit, për shembull për pastrimin dhe mirëmbajtjen ose për punë specifike në një shesh ndërtimi. Sistemi Mato R eshte nje version palues dhe i mundshem me nje strukture njepjeseshe me gjeresi 70 deri 135cm. Falë ndërtimit të shkëlqyeshëm të palosjes, MATO R mund të instalohet dhe çmontohet shumë lehtë dhe shpejt dhe gjithqka që duhet është një montues.

Siguria e testuar

Të gjitha elementët e skeles janë bërë nga alumini dhe i nënshtrohen kontrollit të rreptë të cilësisë dhe sigurisë nga TÜV. Në varësi të kërkesës, është gjithashtu e lehtë të prodhohen skela të posaçme, të cilat përshtaten me dëshirat e veçanta të konsumatorëve. MATO R është gjithashtu në përputhje me sistemet e ndryshme të palëve të treta.

screenshot-www.tobler-ag.com-2018-04-14-15-43-59

Kontakti

Veternik, përballë Albi Mall
10000 Prishtinë
Tel: +377 44 841 783
Fax: +381 62 268 312
Email: valon.halili@tobler-skele.com