You are here:

Program gjithperfshires i aksesoreve.

Çdo gjë është e mundur.

MATO Z njihet si program i aksesoreve,i cili nuk le asgje per te deshiruar.

Kjo vlen per dy sistemet tona te skeleve por edhe per brendet tjera te pales se trete. Kjo game perfshine mveshjet, materialet mbeshtjellese, mbajteset, pllakat baze, pjeset lidhese, shkallet, mbulojat e eperme, konzolat ngitese e shume tjera.

 

Kualiteti zviceran, testuar nga SUVA.

Pergjate tere procesit te ndertitmit te produkteve MATO, siguria eshte top prioritet. Ne jemi te orientuar nga masat strikte udhezuese te sigurise, te kerkuara nga SUVA dhe i shtojme rendesi te madhe prodhimit te kualitetit me te larte. Produktet tona jante te monitoruara vazhdimisht nga palet e treta, sic eshte Karlsruhe Institute of Technology(KIT).

screenshot-www.tobler-ag.com-2018-04-14-15-36-40

Kontakti

Veternik, përballë Albi Mall
10000 Prishtinë
Tel: +377 44 841 783
Fax: +381 62 268 312
Email: valon.halili@tobler-skele.com