You are here:

 Zhvillim Impresionues

Ndermarrja Tobler Skele eshte themeluar ne vitin 2006 si shoqeri me pergjegjesi te kufizuar. Qe prej themelimit e deri ne Korrik te vitit 2007, zhvillimi i ndermarrjes ka qene i orientuar ne shitjen dhe qiradhenien e skeleve. Prej Qershorit te 2007-es, kompania Tobler Skele fillon prodhimin e skeleve te tipit: MATO-1, 2, 3 dhe 8. MATO-R, N dhe S poashtu edhe nje produkt te ru LEOB RAM. Ndermarrja eshte autorizuar per prodhimin e produkteve te lartepermendura nga kompania amë Tobler AG-prodhuesi kryesore i ketyre modeleve, e cila kompani zhvillon aktivitet ne te gjitha qendrat europiane.

MATO – inovacioni ka një emër

Ne fillim, Tobler Skele veq se kishte filluar se permisuari modelet ekzistuese dhe te zhvilloj sisiteme te reja skelesh.Qëllimi ishte të krijohej një skelë inovative e lehtë, e cila përcakton standarde të reja sa i përket përfitimit, efikasitetit dhe vlerës. Sot, skeletet e fasadave MATO 1, MATO 2 dhe skela e modulit MATO 8 janë ndër sistemet me te suksesshme ndërkombëtare.

Siguria falë cilësisë së testuar

Për të përmbushur kërkesat e larta të sigurisë dhe cilësisë, specialistët dhe statisticienët tanë punojnë ngushtë me ekspertë të certifikuar të sigurisë. Para prodhimit serik, çdo zhvillim i ri i nënshtrohet kontrolleve të rrepta dhe testeve praktike. Edhe në prodhim, çdo pjesë është inspektuar për gabimet e prodhimit.

Tobler Skele portreti

TOBLER Skele ne Zvicer ishte themeluar në vitin 1995 dhe zyra qendrore e së cilës është në Rheineck, është zhvilluar nga një biznes i vogël në një ndërmarrje të respektuar në sektorin e skelave në vitet e fundit, pa të cilin tregu është vështirë të imagjinohet. Ky zhvillim i imponoi zgjerimet në fuqinë punëtore dhe në depo. Duke zgjeruar gamën tonë të produkteve në vitin 2009, filluam të tregtonim si Tobler Skele.
Ndermarrja Tobler Skele ne Kosove eshte themeluar ne vitin 2006 si shoqeri me pergjegjesi te kufizuara. Qe prej themelimit e deri ne korrik te vitit 2007, zhvillimi i ndermarrjes ka qene i orientuar ne shitjen dhe qiradhenien e skeleve. Prej qershorit te 2007-es, kompania Tobler Skele fillon prodhimin e skeleve te tipit: MATO-1, 2, 3 dhe 8. MATO-R, N dhe S poashtu edhe nje produkt te ri LEOB RAM. Ndermarrja eshte autorizuar per prodhimin e produkteve te lartepermendura nga kompania amë Tobler AG-prodhuesi kryesore i ketyre modeleve, e cila kompani zhvillon aktivitet ne te gjitha qendrat europiane.

Menaxhmenti i depove te zgjeruara,me kulme te mbuluara,me rafte mire te sistemuara mundeson gadishmeri te larte te shperndarjes se materialit te kerkuar. Falë gamës së gjere të materialeve duke pasur parasysh suksesin e tanishem te skeleve tona MATO 1, MATO 2, MATO 3 dhe MATO 8, Tobler Skele eshte në gjendje të ofrojë, zgjidhje kompatibile dhe me kosto efektive për çdo sistem tjetër skelash qe egziston në treg. Mbi te gjitha, komponentët të skelës karakterizohen per instalimin e tyre te thjeshtë dhe ne kohe shume te shkurte. Pesha e pjesëve individuale është zvogëluar në një minimum përmes rritjes së vazhdueshme pa humbur qëndrueshmërinë dhe kapacitetin mbajtës. Përveç konstruksioneve të dimensioneve të veçanta për dëshirat e konsumatorëve, Tobler Skele ofron zhvillime të mëtejshme. Për shembull, sistemi i çatisë emergjente MATO N, i cili lehte montohet dhe i qendron te gjitha kushteve atmosferike. Ashtu si skelja ultra e lehte dhe me rrota MATO R,e ndertuar nga alumini, lehte dhe sigurte e montuar duke ju falenderuar konstruksionit te saj i cili mund te levizet dhe te te vendoset pa zene shume hapesire. Per te arritur nivelin e duhur te sigurise dhe kualitetit Tobler Skele punon shume afer me eksperte te sigurise te sektorit te skeleve dhe te gjithe subjektve relevante qe te siguroje te gjithe testet paraprake praktike,para se ato te futen ne provim. Keto inspektime vazhdojne gjate gjithe procesit te prodhimit e qe nenkupton qe pjeset me defekt menjanohen dhe zevendesohen qe te arrihet siguria maximale ne produktin final. Ekperienca e gjate e Tobler Skele ndihmon gjithmone te gjindet zgjidhja kompakte optimale per klientin apo te zhvilloje pjese te treja me cmime te arsyeshme.

Per te menaxhuar kenaqshem klientet ne te ardhmen, Tobler Skele mundohet te ofroje mbeshtetje te parezerve. Do te vazhdohet te investohet ne zhvillimin e produkteve dhe mbeshtetjen e klienteve nga stafi i trajnuar dhe kompetent. A deshironi qe te plotesoni apo perditesoni sistemin tuaj te skeleve? Na pyesni, tere ekipi Tobler Skele do te kete kenqesine te ju ndihmoje!