You are here:

Sherbimet per mirembajte dhe riparim te skeleve.

Në shumë raste, ja vlen te riparohen skelet e vjetra. Ne jemi partner kompetent ne kete fushe. Gjithmone ka me pak pune se sa qe mendohet ne fillim. Ne kemi nje eksperience afatgjate ne mirembajtjen dhe riparimin e sitemit te skeleve dhe parmakeve.

Se a ia vlen riparimi apo jo, ka shume faktore prandaj, bisedoni me ne!