You are here:

Tobler Kallëpet

Cilësi e njohur globalisht

HT plus20 është markë e njohur ndërkombëtarisht për kallëpe betoni nga druri nga Mayr-Melnhof Kaufmann. Kapaket mbrojtës, i qëndrueshëm ndaj goditjes, i bërë nga plastika mbron kunder prishjes se pjeseve periferike te kallepit. Bazamenti gati i pashkatrrueshem si dhe bazat e forcuara me 3 shtresa te drurit, ofrojne siguri te larte dhe qendrueshmeri ne te gjitha kushtet atmosferike.

screenshot-www.tobler-ag.com-2018-04-14-17-22-56

Kontakti

Veternik, përballë Albi Mall
10000 Prishtinë
Tel: +377 44 841 783
Fax: +381 62 268 312
Email: valon.halili@tobler-skele.com