You are here:

Tobler Panel Kallëpet

Per kerkesa te larta

K1 panelat e verdhe te kallepeve per konstrukte betoni, te prodhuara nga Mayr-Melnhof Kaufmann. Njiher per top kualitet, qendrueshmeri dhe te larte. Panelet e famshme K1 jane prodhuar qe 50 vite. Qe nga 1980-at, K1 panelat e verdhe jane prodhuar per linjen industriale. Kualiteti unik dhe forma e larte stabile e 3 shtresave te ngjitura, qendron stoikisht edhe sot.
screenshot-www.tobler-ag.com-2018-04-14-17-30-09

Kontakti

Veternik, përballë Albi Mall 10000 Prishtinë Tel: +377 44 841 783 Fax: +381 62 268 312 Email: valon.halili@tobler-skele.com