You are here:

Kallëpet për mur dhe tavane të larta për çdo aplikim.

Fleksibiliteti pavarësisht modularitetit.

Tobler Top është një kallëp/parmak i fuqishëm, i cili është i përshtatshëm për pothuajse çdo punë betoni. Falë katër lartësive standarde (0.60 – 1.20 – 2.70 – 3.30 m) dhe gjerësitë e elementëve nga 0.24 në 2.40 m, projektet e kërkuara madje mund të zbatohen me efikasitet.

Elementet lidhen me një terminal të leverdisshëm të formularëve. Për rregullimin e gjatësisë, pllakave te murit, profilet e qoshet, kënde të mprehta, balancimi praktik, si dhe shiritin e bilancit, 85 janë në dispozicion.

Ndertim i i ri i avansuar

Kornizat e dizajnuara se fundmi, jane te forcuara dhe karakterizohen me celikun e klases se 400S. Ato jane profile mire te shtrenguara edhe per presion te qimentos te se paku 80 kN/m2. Pjeset skajore te salduara te gjitha me robot.

screenshot-www.tobler-ag.com-2018-04-14-18-08-50

Zidne Oplate Katalog

Kontakti

Veternik, përballë Albi Mall
10000 Prishtinë
Tel: +377 44 841 783
Fax: +381 62 268 312
Email: valon.halili@tobler-skele.com